Kako doznaje Prvi.tv, Krunoslav Jurčić će biti novi trener Zrinjskog. Nakon što je klupu Plemića napustio Mišo Krstičević, izvori bliski spomenutom klubu su nam potvrdili kako je sve dogovoreno s Jurčićem, te kako će odluka biti objavljena u roku nekoliko dana.

- Odluku o novom treneru HŠK Zrinjski ćemo donijeti idući tjedan. Sve informacije koje se ranije pojave možete smatrati špekulacijom - rekli su nam večeras čelnici ovoga kluba.

Jurčić inače ovih dana boravi u Hercegovini, a tijekom njegove posjete su navodno dogovoreni uvjeti pod kojima će preuzeti klupu najboljeg tima u državi.

U Zrinjskom nakon velike pobjede nad Veležom s razlogom vjeruju kako je dupla kruna realnost, te kako je Jurčić trener s kojim se taj cilj može postići. Službena odluka o imenovanju Jurčića će prema dostupnim informacijama biti objavljena nakon utakmice s Rudarom koju Plemići igraju u Ugljeviku. Očekivanja su kako će Zrinjski s nova tri osvojena boda nastaviti utrku za novim naslovom prvaka Premier lige, a nakon pokazane igre protiv Veleža u Vrapčićima, sigurno je kako ovaj tim ima potencijal za nove uspjehe.