Prema glasinama koje možemo pronaći na poznatoj web stranici phonearena.com, a koja se poziva na industrijskog insajdera Alessandra Paluzzija Instagram je na pomolu da uvede novu veliku promjenu.

Kako se navodi uskoro biste mogli imati opciju da sami ograničite tko od vaših prijatelja/pratitelja može vidjeti vaše objave na Instagram feedu, prenosi Bajtbox.

Za očekivati je da ćete prije toga morati kreirati svoju listu bliskih prijatelja koji će imati mogućnost vidjeti vaše objave koje su skrivene od ostalih.

Kako je prikazano na ovoj twitter objavi, korisnici će pri kreiranju nove objave u izborniku imati posebno polje pod nazivom Audience gdje će se ta opcija moći odabrati.

Za sada je još uvijek nepoznato kada će ova opcija biti na raspolaganju.

Na Instagramu već postoji opcija da ograničite tko od vaših pratitelja može pogledati vaš Instagram story, a navodno bi to trebalo biti uvedeno i za objave.

Napomenimo i to da je od prošlog mjeseca uvedena nova opcija na Instagramu za koju je navodno bilo mnogo upita od korisnika i za koju CEO Mark Zuckerberg kaže da je bila jedna od najtraženijih uopće, a to je mogućnost dodavanja više linkova (poveznica) na korisnikov profil.