U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila na magistralnoj cesti M-17 u Mostaru poginula je jedna osoba.

Kako Hercegovina.info saznaje na mjestu nezgode, u izravnom sudaru sudjelovala su osobna vozila Golf 5 i Golf 3. Sudar se dogodio na magistralnoj cesti M-17, između naselja Tekija i Opine.

Dvije osobe iz ovog sudara su ozlijeđene, te im je liječnička pomoć ukazana u medicinskim ustanovama. Na mjestu nezgode koja se dogodila oko ponoći između srijede i četvrtka intervenirali su pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar koji su sudjelovali u izvlačenju ozlijeđenih i tijela poginule osobe.

Kako se doznaje, u ovom sudaru poginuo je mladić koji je bio za upravljačem Golfa 3 – Ć.A. S njim u vozilu je bila i jedna ženska osoba koja je ozlijeđena, dok je u drugom Golfu vozač također zbrinut u bolnici.

Zbog ove prometne nesreće, promet je na ovom dijelu magistralne ceste bio u potpunom prekidu do oko 2 sata ujutro. Na oba vozila je nastala velika materijalna šteta.

Očevid su uradili službenici Policijske uprave Mostar uz nazočnost dežurnog tužitelja, po čijoj su naredbi oba vozila, specijaliziranim policijskim kamionom “pauk”, prebačena u krug Policijske uprave Mostar gdje će biti izvršena neophodna vještačenja.

(www.jabuka.tv)