• Ivan Bilić osvojio 3. mjesto na Olimpijadi njemačkog jezika
  • Ivan Bilić osvojio 3. mjesto na Olimpijadi njemačkog jezika
  • Ivan Bilić osvojio 3. mjesto na Olimpijadi njemačkog jezika
9. županijsko natjecanje učenika osnovnih i srednjih škola iz njemačkog jezika pod nazivom Olimpijada njemačkog jezika – Deutscholympiade 2020. održano je u subotu, 7.3.2020. na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Učenici koji su osvojili prva tri mjesta na razinama A2,B1 te B2 su dobili priliku za sudjelovanjem na državnom natjecanju koje će se održati u Sarajevu u organizaciji Goethe Instituta 8. svibnja 2020.

Olimpijadu njemačkog jezika organizira Udruženje nastavnika njemačkog jezika Bosne i Hercegovine (BHDLV) – ogranak HNŽ, u suradnji s Goethe institutom iz Sarajeva i Filozofskim fakultetom Sveučilišta u Mostaru te podršku Zavoda za školstvo Mostar i Pedagoškog zavoda Mostar.

Na natjecanju je sudjelovalo 44 učenika iz 37 osnovnih i srednjih škola s područja Hercegovačko-neretvanske županije uz pratnju njihovih nastavnika.

I ove godine na natjecanju su sudjelovali učenici ramskih škola ,a jedan od učenika osvojio je 3. mjesto na razini A2. Riječ je o Ivanu Biliću, učeniku devetog razreda Osnovne škole „Ivan Mažuranić“ Gračac.

Ivanu upućujemo iskrene čestitke i puno uspjeha na državnom natjecanju u Sarajevu.