Mama i tata iznenadili su svoje kćeri viješću da su usvojlili malenog dječaka, tako što su ga, usnulog, položili ispod božićnog drvca. Kada su ga ugledale, djevojčice su doista bile doista ganute.
U peteročlanu obitelj Solstad maleni je Nathan došao uoči Božića. Posvojenog sina, Courtney Solstad trima je kćerima prezentirala usnulog, podno božićnog drvca. Djevojčice su mjesecima iščekivale brata, a najmlađa od tri od Svetog je Nikole čak i zatražila da joj za blagdane pokloni bracu.

“Djevojčice do tog trenutka nisu znale da smo posvojili Nathana. Dočekali smo ih na vratima. Rekli smo im da smo bili u kupovini i da za njih imamo posebni poklon”, napisla je njihova majka Courtney.

Djevojčice su bile potpuno ushićene. Krenule su suze radosnice, a najmlađa je doslovce skakala od sreće. Nisu mogle vjerovati da ispod bora leži njihov maleni brat.
 
 

The girls knew nothing about Nathan until this. We met them at the door and told them that we had been out Christmas shopping and got them a gift to share...and it was under the tree! #Solstad6

Posted by Courtney Solstad on 5. prosinca 2015

“Molili smo se Bogu za velike stvari i On je odgovorio na veličanstven način. Naš je maleni dječak savršen”, napisala je mama koja je cure poslala da operu ruke, prije no što su Nathana mogle držati u njima.