Zlatan Ibrahimović (41) još uvijek se oporavlja od teške ozljede i operacije koljena. Izvan "pogona" je još od svibna prošle godine, ali naporno trenira i sprema se za povratak na nogometne travnjake, prenose 24 sata.

Nedavno se pojavio i na crvenom tepihu u svrhu promocije novog filma Asterixa i Obelixa, gdje ima ulogu Caiusa Antivirusa. U intervjuu s francuskom radio stanicom France Inter pričao je o filmskoj industriji i, naravno, nogometu.

"Volim Francusku, proveo sam četiri godine u Francuskoj i podigao francuski nogomet na svjetsku razinu. Ovo nije arogancija, to je samopouzdanje u vlastite mogućnosti", rekao je Ibrahimović, koji je u 180 utakmica za PSG zabio 156 golova i imao 61 asistenciju.

Ibrahimović je u intervjuu rekao da je bio siguran da će Argentina dobiti u Katru, ali 'gaučosi' mu nisu omiljeni zbog ponašanja na terenu.

"Messi se smatra najboljim igračem u povijesti i bit će zapamćen po osvajanju Svjetskog prvenstva, ali ostali? Ne mogu poštovati, kao profesionalac, one koji su se tako ponašali", izjavio je Ibra.