Hrvatska je pobijedila Makedoniju rezultatom 31:22, a niti u jednom trenutku pobjeda Kauboja nije dolazila u pitanje.
Makedonija se dobro držala u prvih desetak minuta kada je rezultat bio 4:4, no ubrzo je golman Hrvatske Šego ušao u seriju sjajnih odbrana i Hrvatska je pred kraj prvog poluvremena stigla na plus šest (13:7), a na odmor se otišlo pri rezultatu 16:11.

U drugom poluvremenu Makedonija je nekoliko puta stigla na minus tri (18:15, 19:16, 20:17, 22:19), ali je Hrvatska pet minuta prije kraja stigla i do plus sedam (28:21), te je na taj način uklonila sve dileme oko pobjednika ove utakmice. Do kraja susreta Kauboji su stili i na maksimalnih devet razlike, piše Klix.ba.
 
Hrvatsku su do pobjede vodili Duvnjak sa 6, te Karačić, Mandić i Šipić sa po 4 pogotka. Na drugoj strani Manaskov je postigao 6, a Lazarov 5 pogodaka.

HRVATSKA: Šego; Štrlek, Musa, Horvat, Duvnjak, Cindrić, Stepančić. Klupa: Stevanović, Mandić, Vida, Šipić, Kozina, Bičanić, Blažević, Karačić, Vranković.

MAKEDONIJA: Ristovski; Manaskov, Stoilov, Georgijevski; Taleski, Kuzmanovski, Lazarov. KLupa: Mitrevski, Popovski, Peševski, Markoski, F. Lazarov, Krstevski, Čurlevski, Tankoski, Serafimov.