HP je predstavio svoju najnoviju liniju prijenosnih računala HP Pavilion x360, koja uvodi neke od HP-ovih vrhunskih značajki na široko tržište. Od metalnog kućišta tipkovnice i profinjenih boja do sjajnih performansi i grafike, novi HP Pavilion x360 14 i HP Pavilion x360 15 pružaju prilagodljivost i stil po izrazito povoljnim cijenama.

Nova generacija računala Pavilion dolazi u novim bojama: svjetloplava, zlatna i srebrna. Uređaj od 14 inča krasi novi detalj sa zanimljivim uzorkom koji mu daje dašak elegancije, a oba uređaja imaju ultratanke rubove s tri strane. Svi uređaji opremljeni su audiosustavom Bang & Olufsen s tehnologijom HP Audio Boost koja pruža interaktivan doživljaj, a jedinstveni zakrivljeni dizajn omogućuje jednostavnije otvaranje računala sa sve tri strane, piše Zimo.co.

Dodatna opcija čitača otisaka prstiju koja se sada nalazi na kućištu tipkovnice omogućuje brz pristup pomoću značajke Windows Hello. Nova računala Pavilion x360 imaju površinu koja reagira na olovku i dodir za jednostavno crtanje ili uređivanje dokumenata.

HP Pavilion x360 14 nudi sjajne performanse, s grafičkim procesorima Nvidia GeForce MX130 ili MX250, Intel Core i7 procesorima 8. generacije. S dvije opcije pohrane, 16 GB memorije i baterijom koja omogućuje do 11 sati rada, uređaj će biti dostupan početkom svibnja po maloprodajnoj cijeni već od 922 KM.

HP Pavilion x360 15 osmišljen je za rad i zabavu, a nudi sjajan izbor HD ili UHD zaslona, posebnu brojčanu tipkovnicu i procesore Intel Core i7 8. generacije s odvojenom grafičkom karticom Radeon 535. Uređaj će biti dostupan početkom svibnja po maloprodajnoj cijeni već od 3699 kuna.

Osim toga, HP je predstavio novi 4K zaslon HP 27f i zakrivljeni zaslon HP 34f, koji su stvoreni za zabavu i kreiranje sadržaja. 4K UHD zaslon od 27 inča s tehnologijom IPS ima ultratanki rub i prilagodljivo postolje za vrhunski vizualni prikaz, dok zakrivljeni zaslon od 34 inča s IPS tehnologijom pruža jasan prikaz u Quad HD razlučivosti za uistinu interaktivan doživljaj, piše Zimo.co.

4K zaslon HP 27f bit će dostupan od lipnja 2019., a zakrivljeni zaslon HP 34f bit će dostupan od kolovoza 2019. Cijene za oba proizvoda još nisu dostupne.