Temeljem raspisanog Javnog poziva za prijam pripravnika/vježbenika u županijska tijela uprave, upravne organizacije i druge službe, tijela i institucije Hercegovačko-neretvanske županije, obavješćujemo kandidate o tomu kako je Vlada HNŽ donijela Odluku o odabiru kandidata (pripravnika/vježbenika) za zaključenje ugovora u prvom krugu.

Odabrani kandidati dužni su pristupiti potpisivanju ugovora koje će biti održano 12. ožujka 2020. godine u 10 sati u dvorani zgrade Vlade HNŽ (Stjepana Radića 3, Mostar). Primljeni pripravnici/vježbenici započet će pripravnički/vježbenički staž 16. ožujka 2020. godine.

Istodobno obavješćujemo kandidate koji nisu primljeni u prvom krugu kako je Vlada, u suradnji s Federalnim zavodom za zapošljavanje, osigurala sredstva za prijam dodatna, značajnijega, broja pripravnika/vježbenika s Liste kandidata koji ispunjavaju uvjete, o čemu će kandidati biti blagovremeno obaviješteni. Planirano je da kandidati, izabrani odlukom Vlade, u drugom krugu otpočnu obavljati pripravnički/vježbenički staž u travnju 2020. godine.

Napomena: kandidati u prigodi potpisivanja ugovora trebaju ponijeti sljedeća dokumenta (ovjerene preslike ili original):  izvod iz matične knjige rođenih, uvjerenje o državljanstvu, diplomu, potvrdu o prebivalištu – CIPS, rješenje o nostrifikaciji ukoliko je diploma stečena izvan BiH.

Popis sa šiframa odabranih kandidata u prvom krugu pogledajte OVDJE