Tijekom vikenda u Hercegovačko-neretvanskoj županiji je registrirano 30 prometnih nesreća.

Na području Mostara registrirano je 16 nezgoda, na području Konjica četiri, na području Čapljine i Jablanice po jedna, na području Čitluka tri, na području Stoca i Prozora po dvije i na području Neuma jedna nesreća.

U nesrećama je kojima je deset osoba zadobilo lakše tjelesne ozljede dok je jedna osoba zadobila ozljede neutvrđenog stupnja.

Na stranicama Ministarstva unutarnjih poslova, posebno su istaknuli nesreću u Konjicu u kojoj je jedna osoba zadobila ozljede neutvrđenog stupnja, dok je pet osoba zadobilo lakše tjelesne ozljede u prometnoj nesreći koja se dogodila 4. kolovoza na magistralnoj cesti M-17 u mjestu Ribički most u općina Konjic.

''U nesreći su sudjelovali N.S.(1983.) iz Sarajeva sa vozilom ''Ford Mondeo'' , Č.B.(1990.) iz Subotice sa vozilom ''BMW'' i I.G.(1972) iz Doboja  sa vozilom ''VW Polo'''', navode na službenim stranicama MUP-a.

U ovoj prometnoj nezgodi, kažu, vozač N.S. je zadobio ozljede neutvrđenog stupnja dok je pet osoba, saputnici u navedenim vozilima, zadobilo lakše tjelesne ozljede.

Promet je potpuno bio obustavljen na ovon dijelu ceste do okončanja očevida.

bljesak.info