Nogometaši Rame danas su u 16-om kolu Druge lige "Jug" upisali i treću pobjedu u nizu, a ovoga puta pobjedu su upisali protiv ekipe NK Troglav iz Livna!

Od samog početka Rama se nametnula u svim segmentima igre, vršili su visoki presing i nksu dozvoljavali gostujućoj ekipi da razvije opasniji napad.

Naplata za dobru igru stiže u 20-oj minuti kada Marko Zadrić postiže pogodak nakon sjajne asistencije Dedića.

U drugom dijelu ekipa Troglava se malo diže u igri i to naplaćuju u 50-oj minuti kada postižu pogodak za izjednačenje.

Nogometaši Rame i dalje su bili bolja ekipa na terenu, ali nisu uspjevali naplatiti tu inicijativu i postići pogodak. Trener Babić odlučio se za nekoliko izmjena da razdrma ekipu i dođe do vrijedne pobjede.

I onda na scenu stupa Josip Ivić, prvo se sjajno snalazi u kaznenom prostoru nakon jedne odbijene lopte i donosi Rami novu prednost, da bi u 90-oj minuti sjajno prošao pored dva igrača gostiju i lobovao vratara za ogromnu prednost Rame.
 


Kad su gledatelji već mislili da je to sve za današnji susret, ipak Toni Dedić se pobrinuo da to ne bude tako i sjajno s 20 metara rasparao mrežu golmana gostiju za sjajnu pobjedu nogometaša Rame rezultatom 4-1.

Također treba istaknuti da je danas na vratima Rame debitirao 18-godišnji Tomislav Petrović (Benzo) koji se istaknuo u par navrata i dokazao da se na njega može ozbiljno računati u budućnosti!

Čestitke cijeloj mladoj ekipi Rame i nadamo se da će ovako nastaviti i u sljedećim utakmicama koje su pred njima!

HNK RAMA