Predsjednik ŽO HDZ-a BiH HNŽ gos. Ljubo Bešlić i predsjednik Vlade HNŽ dr. Nevenko Herceg sa suradnicima posjetili su jučer Općinski odbor HDZ-a BiH Rama.

Predsjednike Bešlića i Hercega u Rami je dočekao predsjednik OO HDZ-a BiH Rama Drago Tule, koji ih je upoznao s dosadašnjim radom općinske organizacije i sa svim izazovima s kojima se susreće OO HDZ-a BiH Rama.

Sastanku su nazočili dopredsjednik Skupštine HNŽ gosp. Tomo Martinović, ministar prometa i veza u Vladi HNŽ gos. Stjepan Krasić, član ŽO HDZ BiH HNŽ gos. Marin Radišić i tajnik ŽO HDZ BiH HNŽ gđica. Ana Leženić.

Na sastanku se, između ostalog, govorilo o trenutnoj gospodarskoj i političkoj situaciji na području općine Prozor-Rama te o aktivnostima koje je potrebno sprovoditi u narednom periodu kako bi se olakšala teška gospodarska situacija na ovom području. Posebno se govorilo o cestovnoj infrastrukturi, odnosno o rekonstrukciji dijela puta R418a, dionica Podborsko raskrižje - Ripci. Razgovaralo se i o drugim temama u čemu Vlada županije HNŽ-a sa resornim minstarstvima može dati svoj doprinos.

Premijer Herceg je u sklopu ovog posjeta obišao i OŠ „Marka Marulića“ u Prozoru za koju je Vlada HNŽ izdvoila 150.000 KM za utopljavanje, te naglasio kako će Vlada nastaviti sa ovakvim i sličnim projektima.

OO HDZ BiH Rama