Momčad Al Ahli Shabab iz Dubaija objavila je kako je Ante Erceg (28) njihovo najnovije pojačanje!

Hajduk je prije nekoliko dana odbio ponudu od milijun i pol dolara, pa se čini kako su čelnici momčadi iz UAE-a ipak stigli s “podebljanim” prijedlogom…

Cijeli je posao oko odlaska Ante Ercega (28) s Poljuda pomalo obavijen velom tajne, a sve se odvijalo brzo jer je sutra u UAE posljednji dan prijelaznog roka!

Čelnici Al Ahli Shababa prvo su za Ercega ponudili “samo” milijun i pol dolara odštete i Nadzorni odbor Hajduka glatko je odbio taj pokušaj da se za ‘sitan novac’ dokopaju najboljeg strijelca “bilih” ove polusezone.

Problem? To što 25 posto od transfera Ante Ercega pripada turskom Balikesirsporu koji ga je prije godinu i pol pustio bez odštete na Poljud, ali uz spomenutu naknadu kad ga Hajduk proda, piše Tportal.hr.

Zato su “bili” čekali bolju ponudu, a one je ipak stigla. I to ponovno iz Dubaija. No, sada je čelnike Hajduka odlučio pritisnuti i sam Ante Erceg jer mu je novi klub ponudio plaću od milijun dolara po sezoni, a ovo mu je posljednja prava prilika da u karijeri nešto zarad (igrao je za RNK Split, te pola sezone u turskom drugoligašu). Dojam je da ni “šefovi” na Poljudu nisu mogli reći “NE” jer će im nakon svega ostati oko dva i pol milijuna dolara od odštete (i to kad isplate ono što ide Balikesirsporu).

Erceg je ove polusezone za Hajduk zabio devet golova u Hrvatski Telekom Prvoj ligi, tri je zabio u kvalifikacijama za Europsku ligu, jedan u Kupu…

Sada će ga u momčadi Al Ahli Shababa dočekati jaka konkurencija, tamo je sjajni Senegalac Moussa Sow koji je zabijao za Rennes, Lille, Fenerbahče, te Brazilac Henrique Luvannor koji je slavu stekao u moldavskom Šerifu.

(www.jabuka.tv)