Počeli su prosvjedi u Bihaću. Tisuće građana iz Bužima, Cazina, Bosanske Krupe, Ključa, Sanskog Mosta, Velike Kladuše došli su na prosvjede kako bi iskazali nezadovoljstvo. 

Nakon što je proteklih godina, a posebno posljednjih mjeseci eskalirala migrantska kriza u Unsko-sanskoj županiji, građani odlučno dižu svoj glas, a na brojnim transparentima koje su razvili jasno se vidi koga smatraju glavnim krivcima zbog situacije u kojoj se našla njihova županija. 

"Džaferoviću, podnesi ostavku, idi u Pakistan", "Selmo, ako su ti seksi, vodi ih kući sebi, pa ih..", "Gdje su naša ljudska prava" neke su od poruka koje se mogu vidjeti na prosvjedima. 

Nitko ne može dati točan podatak koliko se migranata nalazi u Krajini, a građani Unsko-sanske županije mjesecima su izloženi provalama, napadima i krađama. ... Blizina granice s Hrvatskom i nebriga viših razina vlasti dovele su do toga da su centri ovih gradova postanu preplavljeni migrantima. Građani Krajine stoga postavljaju brojne zahtjeve, na koje se vlasti već mjesecima uglavnom oglušuju, piše Dnevni avaz.