Pozivamo vas na sudjelovanje u susretu za bračne parove pod nazivom Obiteljski dan u Masnoj Luci, u organizaciji Franjevačkoga svjetovnog reda Mostar. Susret će se održati u nedjelju 3. rujna 2017. u Parku prirode Blidinje u Masnoj Luci, kod Franjevačke kuće molitve.

Masna Luka, biser u samom podnožju Čvrsnice, u kojem se nalazi crkva i franjevačka kuća s umjetničkom galerijom, je mjesto i znamenitost Blidinja. Ovaj susret je predviđen kao duhovno-rekreacijski dan (molitva, druženje, igre…) za bračne parove i djecu.  Obiteljski dan bit će organiziran samo ukoliko se prijavi najmanje 20 bračnih parova, o čemu ćete biti naknadno obaviješteni zato obavezno na prijavi upišite točan kontakt telefon.

Prijave su obavezne! Možete prijaviti ovdje: http://bit.ly/ObiteljskiDanPrijave

Program susreta:
12.00 – Sveta misa u prirodi
– Ručak
– Duhovni program – radionica sa biblijskim tekstom
– Igre
– Razgled franjevačke kuće i galerije
– Molitva krunice
– oko 18.00 – Povratak kućama

Napomene i preporuke:
– Na mjesto odredišta planiran je dolazak sa osobnim automobilima.
– Obrok i hranu će svatko nositi po svojim vlastitim potrebama (ručak, kruh, kiflice, piće, grickalice itd).
– Budući da se Masna Luka nalazi na 1.200 metara nadmorske visine, te je moguće iskusiti veliku temperaturnu razliku i promjenjivo vrijeme, savjetujemo udobnu i praktičnu slojevitu sportsku odjeću i obuću.
– Savjetujemo da ponesete nešto za zaštitu od sunca (kapa, šešir, krema sa zaštitnim faktorom).
– Preporučujemo da ponesete svoje rekvizite za igru (konopac za preskakanje, frizbi, badminton opremu, loptu, društvene igre…).

* Za one koji prvi put idu u Masnu Luku u linku ispod vam šaljemo Google kartu kako biste vidjeli kojim putem možete doći do odredišta (putem preko Posušja i Rakitna ili putem preko Jablanice).
Ovdje možete pogledati lokaciju točno gdje se nalazi Franjevačka kuća: https://goo.gl/LIFzV8 (udaljite malo kartu kako bi imali bolji osjećaj gdje se kuća nalazi)

Adresa odredišta:
POLJA, MASNA LUKA – Kuća molitve
Kapelanija sv. Ilije Proroka
p.p. 42
88 240 Posušje

Za sve druge potrebne informacije stojimo vam na raspolaganju! Što se tiče dolaska do Masne Luke, moguće je dogovoriti „praćenje“ autima tj. zajednički odlazak, za one koji nisu sigurni u poznavanje puta od Mostara do Masne Luke.

Iskreno se radujemo ovom susretu i vašem dolasku!

blidinje.net