U organizaciji Župnog ureda Presvetog Srca Isusova Prozor održan je drugi susret za djecu po skupinama od drugog do četvrtog razreda gdje su mališani na otvorenom skupa s animatorima igrali različite igre. 

„Želimo im doista pružiti ono što djeca najviše vole, a to su razne igre. Da bi igre bile doista uspješne, dobro organizirane tu su i naši animatori koji se stvarno odlično brinu da bude sve na svome mjestu“, rekla je organizatorica događaja časna sestra Marinela Zeko dodajući da su djeca, s obzirom na njihove povratne informacije, izuzetno zadovoljna.

Uzbuđenje im je raslo jer sam im već prije u školi rekla za ovo. Ovaj tjedan je bio kišovit i moj psalam je prepustio putove Gospodinu i on će sve voditi. Jučer i danas evo sunce. Djeca su željna ovakvih susreta. Jedan dječak nižih razreda je izjavio: 'Što nam fali da svaki dan izmolimo po tri Očenaša da nam bude sunce'. Evo doista hvala dragom Bogu da je tako“, istaknula je sestra Marinela. 

Susret je održan od 11 do 14 sati te su se mališani mogli okrijepiti uz ručak u 12:30 i na kraju se zasladiti uz slastice koje su Prijatelji maloga Isusa napravili za njih.