Sinoć je u Domu kulture održan prošireni skup Temeljnog ogranka Prozor HDZ BiH. Na skupu su se predstavili kandidati s liste iz Rame za Županijsku skupštinu i Zastupnički dom Federacije.

Gospodin Slavko Bilić istaknuo je kako će se zalagati za veća ulaganja u našu općinu i od buduće vlade očekuje suradnju i dogovor oko svih projekata.  U svom emotivnom govoru gospođa Božana Nikolić je navela kako je potrebno da se vratimo pravim idealima. Pozvala je sve da mijenjamo pogled na politiku i da uz politiku i demokraciju spajamo meritokraciju- kvalitetu i moral. Za Zastupnički dom parlamenta gospođica Jelena Krešo je  navela probleme Hrvata koji žive u gradovima gdje su Hrvati manjina te istaknula važnost ovih izbora.

Na ovom skupu obratio se prisutnima i nositelj županijske liste, g. Slaven Zeljko.

U svom obraćanju  predsjednik HDZ BiH Rama, ministar pravde u Vijeću ministara g. Josip Grubeša istaknuo je kako ne smijemo živjeti u strahu. Poslao je jasnu poruku kako HDZ BiH ima svoje kandidate na svim razinama vlasti, a svojim predstavljanjem kandidati iz Rame, svojom kvalitetom i iskustvom zaslužuju maksimalnu podršku svih građana. Pozvao je sve da izađu na izbore i podrže kandidate HDZ BiH, na svim razinama vlasti te da i Rama pokaže hrvatsko zajedništvo birajući hrvatsku predsjednicu Borjanu Krišto.