Opuzen joj je rodno mjesto, a ljubav je dovela u Ramu. Predstavljamo svatovske ukrase-ručne radove Marije Bošnjak, profesorice kemije i biologije,  ramske neviste koja svoje slobodno vrijeme koristi za izradu nakita za svadbe.

Sve je počelo pripremama za vlastitu svadbu. Kako nam Marija govori: „Radeći svatovske cvjetiće za svoju svadbu javila mi se ideja da to pravim i za prodaju, jer mnogi danas nemaju vremena, volje i inspiracije za to.“



Radove je objavila na društvenim mrežama, a narudžbe su odmah uslijedile. Pozitivne reakcije kupaca dodatni su poticaj Mariji da nastavi s ovim hobijem. Narudžbe su uglavnom dosada bile iz Hrvatske.

Navela nam je i što sve nudi od svojih radova: „Pravim čaše za svadbe, za mladence, koje su ukrasne i uglavnom više za slikanje. Tu su razni motivi cvjetića za svatove, narukvice za kumove, roditelje, djeveruše. U zadnje vrijeme popularni su i rajfovi za djevojačku večer te narukvice za uspomenu s djevojačke večeri što također radim.“  Za svoje radove koristi satenske trake različitih dimenzija, biserne narukvice te dodatke u obliku malih kristalića, cvjetića. Neizostavan je i konac, til, staklene čaše, dodatci od gipsofila.



No, to nije sve što Marija radi. U tijeku je priprema i za bukete od satenskih ruža.

Rijetkost je danas pronaći povoljan, a kvalitetan proizvod. Ako se želite uvjeriti da ipak postoje, svima koji planiraju svadbe preporučujemo da se uvjere u kvalitetu i povoljnu cijenu koje nude Marijini proizvodi.

Sve informacije možete dobiti na brojeve mobitela 063/515-395, whatsapp na 00385 921287329 i na Facebook i Instagram stranici.

Božana Nikolić