U tijeku su građevinski radovi na uređenju OŠ Marka Marulića u Prozoru. Tim povodom razgovarali smo s ravnateljem škole gospodinom Slavkom Bilićem, od kojeg doznajemo da su tijekom ljetnog odmora planirane različite aktivnosti na uređenju školske zgrade i dvorišta.

 „Financijskim sredstvima Fonda za zaštitu okoliša HNŽ-a Mostar zamijenjena je metalna stolarija na stubištu i atriju škole. Financijskim sredstvima koje je osiguralo Općinsko vijeće u tijeku su radovi na izgradnji nadstrešnice ispred školskog ulaza, izgradnje krova škole i zamjene vrata u učionicama, a očekuje se i početak radova na uređenju školskog dvorišta“ – kazao je Bilić za naš portal.

U slijedećoj godini ova škola, kroz projekt s Vladom HNŽ-a i Svjetskom bankom, planira zamjenu dotrajale rasvjete i ugradnju termo fasade.

„Također, treba napomenuti da je NDC Mostar u ovoj godini uradio uređenje jedne učionice i dijela školskog dvorišta. Svima koji su na različite načine potpomogli ove projekte iskreno zahvaljujemo“ – kazao je ravnatelj škole Slavko Bilić.