U sklopu proslave Dana općine Prozor-Rama jutros u 10:30 sati položeni su vijenci i zapaljene svijeće pred spomen obilježjem poginulim ramskim braniteljima. Vijence su položili predstavnici udruga proisteklih iz domovinskog rata, predstavnici Općine Prozor-Rama, predstavnici političkih stranaka, predstavnici veleposlanstva RH u BiH, predstavnici grada Sinja i gradonačelnik grada Popovača Josip Mišković.

U 11 sati u Domu kulture u Prozoru održana je svečana sjednica Općinskog vijeća Prozor-Rama uz nazočnost brojnih uzvanika iz društveno-političkog života. Mnogobrojnim gostima obratili su se dekan ramskog dekanata fra Mato Topić, gvardijan fra Tomislav Brković i načelnik općine Prozor-Rama dr. Jozo Ivančević.

Na današnjoj sjednici Povelju o prijateljstvu općina Prozor-Rama i Popovača potpisali su načelnici općina Jozo Ivančević i Josip Mišković. U glazbenom dijelu svečane sjednice nastupili su članovi KUD „Stjepan Šajnović“ Osekovo iz Popovače i mažoretkinje iz Rame.

Danas se nastavlja obilježavanje Dana općine, u 17 sati HKK „Rama“ obilježit će 20. godina rada a od 18:30 su polufinalni susreti noćnog malonogometnog turnira.