Akcija prikupljanja pomoći za Maria traje već nekoliko tjedana a sve to zahvaljujući Antoniu Baketariću koji je ujedno i glavni pokretač svih ovih događanja.

Na koncertu su nastupili: Eva Pilić, David Glibo, Anita Šućurović, Pjevačka skupina HKUD-a Rama "Čuvarice", Plesna skupina KSC-a Prozor-Rama, Dramska skupina KSC-a Prozor-Rama, Vokalna skupina Arabella, Klapa Diva, Zbor Frame Rumboci, Zbor Frame Rama-Šćit, Prijatelji maloga Isusa (PMI), Marija Ivančević - Stipić, Mirko Perković - Poky, Meho Manov, Matijana Suša

Da podsjetimo: Mario Pranjić iz Brišnika (susjedna općina Tomislavgrad) je 16-godišnji mladić, koji je teško obolio od raka testisa. Njegova obitelj se nalazi u teškom financijskom stanju, te nije u mogućnosti snositi troškove za Mariovo liječenje. Mario je nedavno ostao bez oca, što dodatno pogoršava situaciju. Trenutno je smješten na KBC-u Rebro u Zagrebu, te je za njegovo liječenje potrebno izdvojiti znatna sredstva. Nakon što primi svu kemoterapiju Mario će biti operiran. Posljednjih mjesec dana diljem općine Tomislavgrad organizirana je akcija prikupljanja sredstava. Akciji su se pridružile i susjedne općine, među kojima je i Prozor-Rama.

Čestitamo organizacijskom odboru na odličnoj organizaciji konceta a Mariu želimo da brzo ozdravi! Na kraju hvala Ramcima koji su pokazali da imaju veliko srce!

Pogledajte nekoliko fotografija s koncerta.

Više fotografija s koncerta pogledajte na Facebook profilu portala.

.