U organizaciji Vrhbosanske nadbiskupije i PU Dječjeg vrtića "Sveta obitelj", u suradnji sa župom Uznesenja BDM Stup 29. svibnja 2015. u 17:00h u  dvorištu župne crkve na Stupu - Sarajevo održan je Humanitarni koncert "Djeca pomažu siromašnima", s početkom u 17 sati.

Uz etno skupinu „Čuvarice“ nastupili su : Mate Bulić, Halid Bešlić, HKUD Valpovo, zborovi Gimnazija KŠC-a i JU Gimnazija Ilidža, Zbor PU DV "Sveta obitelj", VIS "Emanuel", Zbor "Caritasovac", KUD Bjelovar i FRAMA Posušje.

Bio je ovo prekrasan dan , crkveno dvorište prepuno ljudi  dan pozitivne energije, prijateljstva i druženja. Osjećaj da svojim pjevanjem možeš pomoći drugima prekrasan je. Na jednoj od majica koju su nosila djeca pročitala sam „Dobro je biti pametan, a pametno je biti dobar!  Organizatori akcije na čelu s našom  mag. s. Katom Ostojić i svi djelatnici vrtića su i dobri i pametni.  Oduševili  su nas svojom jednostavnošću i sposobnosti. To su ljudi koji imaju veliko srce, nesebičnu ljubav i osjećaj za potrebne. Sve pohvale za organizaciju!
 
Biljana Glibo