U dvorani Doma kulture u Prozoru u nazočnosti učenika, roditelja, djelatnika i uzvanika, danas je svečano obilježen Dan škole OŠ Marka Marulića.

Program priredbe u 11 sati prigodnim riječima otvorili su voditelji programa.
 
Ravnatelj škole gosp. Slavko Bilić, izrekao je riječi dobrodošlice, pozdrava, čestitke, obavijesti o radovima i zahvale, a potom je i uručio prigodne diplome učenicima koji su osvojili prva mjesta na školskim natjecanjima.

Program priredbe sastojao se od 14 (četranaest) točki, a recitacijom pjesme Ormar otvorio ga je učenik Rafael Ćubelić, pobjednik školskog natjecanja Krasnoslov.

Maleni Folkloraši predstavili su običaje, pjesme i plesove ramskoga kraja kroz koreografiju Zapivajmo moje seke mile.
Članovi Literarne sekcije izgovarajući riječi recitacije Mir podsjetili su nazočne na riječi sv. Ivana Pavla II. koji je rekao kako je „Mir dar od Boga i zadatak za sve nas“.

Učenici drugih razreda glazbenom točkom Ja sam muzikaš predstavili su kako izgleda jedan sat glazbene kulture.

Članovi Dramske sekcije kroz skeč Intervju izamili su osmjehe nazočnih u dvorani, a pobjednica školskog natjecanja Glazbeni festival i Radijskog festivala Žepče, Ružica Zadrić nazočne je počastila izvedbom pjesme Pismo moja.

Za nastavak vožnje u dobrom pravcu i raspoloženju, karte su podijelile članice Ritmičke sekcije izvodeći pripremljenu koreografiju.

Kroz igrokaz Čuvajmo naš planet maleni polaznici Područne škole Lug poslali su važnu poruku o potrebi očuvanja prirodnih ljepota.

Školski zbor Djeca Rame izveo je dvije pjesme i to: Ti si mi bila u svemu naj, naj i Ljubavna.

Članovi Literarne sekcije izveli su igrokaz pod nazivom Baka i djed, a članice Ritmičke sekcije nastupile su po drugi puta.
Učenica petoga razreda i članica Recitatorske sekcije, Karla Juričić, izrecitirala je tekst pjesme Hrvatski jezik.

U završnom dijelu programa nastupili su ovogodišnji maturanti.

Učenica Ivana Topić, nastupala je na do sada svim organiziranim priredbama, a ovoga puta nazočne je počastila prikladnom pjesmom Mamma mia.

Program pripredbe završio je oproštajnim videom i pjesmom ovogodišnjih maturanata (učenika devetoga razreda).
Voditelji programa bili su učenici Josipa Babić i David Markešić, a za uređenje i uljepšavanje pozornice pobrinuli su se učenici i dio učitelja.

Svim djelatnicima i polaznicima Osnovne škole Marka Marulića Prozor želimo SRETAN DAN ŠKOLE.