Srcima ispunjenim toplinom i s osmijesima na licima, učenici, djelatnici i roditelji ispratili su još jednu božićnu priredbu koja je održana danas 22. prosinca 2016. godine u multimedijalnoj dvorani župne crkve na Gračacu.

Tijekom prosinca izrađivali su se razni božićni ukrasi. Učenici su zajedno s voditeljima likovne sekcije, razrednicima i učiteljima pored ukrašavanja škole božićnim ukrasima, uključili se i u projekt Kulturno športskog centra u sklopu kojeg su za potrebe Božićnog sajma „Radost darivanja“ održanog u Prozoru izradili ukrase namijenjene za prodaju.

Na satima se sudjelovalo u različitim aktivnostima koje su tematski bile vezane uz Božić, napravljene su i božićne jaslice, a u sklopu nastave vjeronauka učenici su izrađivali zajedno sa svojom obitelji jaslice pri tom pokazujući svoju maštu i kreativnost. Njihovi radovi su izloženi u hodniku škole.

Današnja priredba je pokazala svu raskoš talenata naših učenika koji su vrijedno radili sa svojim nastavnicima. Kroz priredbu se izmjenjivalo niz točaka, recitacije, igrokazi, ples i pjesme, na oduševljenje svih gledatelja.

U ime djelatnika i učenika naše škole svima želimo čestit Božić i sretnu i blagoslovljenu Novu 2017. godinu.
 
OŠ Ivan Mažuranić Gračac