Kamera koju nose policajci u Las Vegasu snimila je filmsku jurnjavu ulicama tog grada i pucnjavu kakva se rijetko viđa. Policajci su pokušavali zaustaviti vozilo s dvojicom muškaraca osumnjičenih za ubojstvo, piše CBS News.

Iz policije je priopćeno kako su dvojica osumnjičenih muškaraca ranije tog jutra ukradenim autom uletjeli u autopraonicu i pucali u muškarca koji je naknadno preminuo.

Tada je za njima počela policijska potjera i jurnjava ulicama u kojoj je, u jednom trenutku, automobil s osumnjičenim muškarcima na brzoj cesti vozio u suprotnom smjeru. Policajac koji je nosio kameru zatražio je pomoć radiovezom, a onda kroz vjetrobransko staklo počeo pucati u vozilo s osumnjičenima.

Kako se i vidi na snimci, na staklu su nastale rupe od metaka. U pucnjavi je ranjen jedan od osumnjičenika, identificiran kao 22-godišnji Fidel Miranda. Prevezen je u bolnicu gdje je naknadno preminuo. Drugi osumnjičeni, 30-godišnji Rene Nunez, pobjegao je iz vozila, no naknadno je uhićen.

"To nije nešto što učimo kad se pripremamo za ovaj posao", kazao je pomoćnik šerifa Tim Kelly. Pucnjava se dogodila 11. srpnja ove godine, a policajci koji su snimljeni su William Umana i Paul Solomon.