Pobjednik sljemenskog slaloma je Nijemac Linus Strasser s vremenom 2:01.30. Četvorica Hrvata nastupila su u drugoj vožnji, a najbolji je na kraju bio Filip Zubčić na petom mjestu, dok je Matej Vidović zauzeo 12. poziciju. Kolega je doskijao do 15. mjesta. Rodeš je završio na 23. mjestu nakon 18. pozicije u prvoj vožnji.

Drugu vožnju sjajno je otvorio Kolega i popravio plasman za čak 15 pozicija. Imao je drugi rezultat druge voženje iza Michaela Matta, a treći rezultat druge vožnje djelo je Vidovića koji je tako napredovao za devet pozicija. 

Zubčić je fenomenalno odvezao prvi dio druge vožnje, ali je u donjem dijelu izgubio prednost i završio samo stotinku iza Matta. Nakon njega je krenuo Strasser, osmi iz prvog laufa, i vožnjom bez pogreške preuzeo prvo mjesto te ga na kraju zadržao do kraja i stigao do prve pobjede u karijeri. Od petorice iz prve vožnje podbacili su Slovenac Hadalin koji je s petog mjesta završio na 16., Foss-Solevaag koji je s drugog mjesta doskijao do 13. pozicije te Noel koji je bio vodeći nakon prve vožnje, a utrku je završio tek na sedmom mjestu. 

Strasser je na kraju slavio s 10 stotinki ispred Fellera, 16 ispred Schwarza, 47 ispred Zubčića. Vidović je zaostao 77 stotinki, Kolega 97, a Rodeš sekundu i 91 stotinku.