Najočekivanija borba ove godine, uzvrat između Anthonyja Joshue i Andyja Ruiza Jr., privukla je veliku pažnju, a prethodit će joj susret hrvatskog 'El Animala' Filipa Hrgovića i Erica Moline.

Filipa Hrgovića (27) u saudijskom gradu Diraji očekuje deseta borba karijere, protiv Erica Moline (37). Bit će to 10. profesionalna borba za Filipa u kojoj može zaraditi 15.000 dolara. 

- Odradio sam odličan kamp, posve druga priča od Meksika, gdje nismo imali ni svlačionicu. Sad je to bio luksuz - ispričao je Hrgović za RTL, koji će u subotu popodne i prenositi borbu.

Gledatelji će ovaj susret moći uživo pratiti na glavnom kanalu RTL-a. Od 17:45 sati počinje emisija iz studija, a od 18:40 sati izravni prijenos boks-meča Filipa Hrgovića i Erica Moline.

Nakon njih slijede susreti Britanca Dilliana Whytea (26-1) i Poljaka Mariusza Wacha (35-5) te eliminacijski meč između bivšeg WBA prvaka, Rusa Aleksandera Povetkina (35-2) i Amerikanca Michaela Huntera (18-1), a potom - spektakl. 

Šlager večeri bit će uzvrat između Anthonyja Joshue i Andyja Ruiza Jr. nakon što mu je potonji u lipnju ove godine svladao do tada nedodirljivog Joshuu i oteo mu sve naslove. Susret se očekuj u 21:40, komentirati će ga Filip Brkić i Željko Mavrović, dok će u studiju RTL-a biti Marko Vargek s Ivanom Habazin i Stjepanom Božićem, pišu 24sata.