Priča dolazi iz Engleske - Lionel Messi zaprijetio je Barceloni odlaskom ako Luis Enrique sljedeću sezonu dočeka u ulozi trenera.

Englezi navode kako je Messijeva prijetnja jedini razlog zašto je trener Barcelone sinoć objavio kako u sljedećoj sezoni neće voditi klub. 

Messi zna da u PSG-u, Manchester Cityju ili Kini može zaraditi puno više nego u Barceloni, jedinom klubu u kojem je dosad igrao. Otkako je stigao na Camp Nou pa do danas je Messi postao veći od same Barcelone, što pokazuje i Enriqueov odlazak, prenosi Index.hr.

Argentinac s Enriqueom nikad nije bio u sjajnim odnosima, posebno nakon što ga je u siječnju 2014. godine ostavio na klupi u porazu od Real Sociedada. Bio je nezadovoljan i trenerom, ali i suigračima. Posebno je šokiran dovođenjem Andrea Gomesa te je navodno tražio da Portugalac više ne dobiva priliku, nakon niza propuštenih. 

Messi još uvijek pregovara s Barcelonom o novom ugovoru, a ako se ne dogovori onda već u siječnju sljedeće godine može besplatno potpisati za neki drugi klub.