Ognjen Stojanović pobjednik je 5. Mostarskog polumaratona koji je u subotu održan u gradu na Neretvi. On je polumaraton istrčao za  1.08.22 i time oborio rekord staze. Drugo mjesto pripalo je Milanu Mitroviću iz Srbije. Treće mjesto pripalo je Ivanu Dračaru.

U ženskoj konkurenciji najbolja je bila Ana Štefulj sa vremenom 1:15:14, drugo mjesto osvojila je Olivera Jevtić iz Srbije, dok je kao treća mjesto pripalo Zoe Hamel.

Inače, veliki broj trkača sudjelovao je na 5. Mostarskom polumaratonu koji se ovoga vikenda održao u gradu na Neretvi. Radi se o značajnoj sportsko-rekreativnoj manifestaciji koja je okupila 1.100 sudionika u dvije različite utrke. Jaka bura nije spriječila da najbrži ostvare najbolje rezultate na današnjoj utrci. Polumaratonsku utrku završilo je 666 trkača. Druga utrka u sklopu ove manifestacije je utrka građana u dužini od četiri km koja je humanitarnog karaktera  imala je 463 finišera.

Naša ekipa "Rama u srcu" je nastupila u sastavu Franjo Banušić, Ante Penava, Ante Pavličević, Frano Zadro, Mijo Baketarić i Krunoslav Džalto. Cilj je bio promocija  Prozor – Rame i najava 4. Ramskog polumaraton 2021. koji će se održati 29. kolovoza 2021. godine u Prozoru - Rami.

Rama u srcu