• Dužnosnici  HDZ BiH  na federalnoj i županijskoj razini posjetili Ramu
  • Dužnosnici  HDZ BiH  na federalnoj i županijskoj razini posjetili Ramu
  • Dužnosnici  HDZ BiH  na federalnoj i županijskoj razini posjetili Ramu
Izaslanstvo dužnosnika HDZ BiH u zakonodavnim tijelima vlasti  na razini Federacije BiH i Hercegovačko-neretvanske županije predvođeno Tomislavom Martinovićem, predsjedateljem Doma naroda Parlamenta Federacije BiH i zamjenikom predsjedavajućeg Skupštine Hercegovačko-neretvanske županije boravilo je u posjetu  RamI. U izaslanstvu su bili  i Damir Džeba, predsjednik Kluba Hrvata u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH  te Slavko Bilić, zastupnik u Skupštini HNŽ-a.

Dužnosnici u zakonodavnim tijelima vlasti za boravka u ovoj općini o početku radova na izgradnji nove zgrade Policijske stanice Rama razgovarali su sa zapovjednikom PS Rama Antom Šarčevićem. Tom je prilikom istaknuta važnost gradnje novog objekta koji će zaposlenima  MUP-a osigurati kvalitetnije uvjete rada kao i kvalitetnije administativne usluge za sve stanovnike ove općine. Objekat se u potpunosti financira iz sredstava Proračuna Herecegovačko-neretvanske županije, a za prvu fazu  osigurano je 1.400.000,00 KM.

Posjet Rami dužnosnici HDZ BiH iskoristili su i za obilazak drevnog Franjevačkog samostana na Šćitu. S funkcioniranjem ovog vjerskog ali i kulturnog centra, kao i planovima budućeg rada i djelovanja goste je upoznao gvardijan fra Andrija Jozić. Gvardijan je gostima prezentirao planove za izgradnju galerijskog prostora koji će kad se dovrši još više upotpuniti  sliku o  povijesti   katoličkog i hrvatskog identiteta vjernika u Rami koja je poput vezivnog tkiva naše zemlje, jer  zemljopisno ali i kulturom i identitetom spaja Hrvate katolike Bosne i Hercegovine. Izaslanstvo je iskazalo potporu ovim  planovima te obećalo i  konkretnu pomoć za realizaciju ovog projekta.