Detektivi iz britanske policije tragaju za osobom osumnjičenom za ubojstvo, nakon što je na tračnicama pronađeno beživotno tijelo muškarca iz BiH. Iako su prvobitno smatrali da se radi o nesreći, ovaj slučaj se sada tretira kao ubojstvo. Policija je objavila da je u nedjelju navečer oko 21 sat, žrtva bježala od neidentificirane osobe i pala na tračnice.

Nije jasno je li ga usmrtio vlak ili je podlegao drugim ozljedama. Kako Avaz saznaje, žrtva je Samir Draganović iz Ključa. Danas je obitelj pored tračnica ostavila cvijeće i zastavu Bosne i Hercegovine na kojoj je pisala dirljiva poruka za nesretno stradalog, prenose Nezavisne novine.

“Za mog brata, Samira. Riječi ne mogu opisati bol koju osjećam. Izgubio sam brata i prijatelja. Ti si prava inspiracija, falit ćeš nam. Volim te, Sim”, pisalo je. Policija je objavila fotografije osumnjičenog, a viši istražni službenik policije Paul Langley izjavio je da se radi o teškom slučaju.

“Ovo je vrlo uznemirujuće. Imamo službenike koji su tu kako bi obiteljima pružili podršku i pomoć. Dok službena identifikacija tek treba da se održi, vjerujemo da je osumnjičeni 24-godišnjak iz oblasti Croydon kod Londona”, kazao je on, piše Avaz, a prenosi Blic.

Detektiv je također dodao da je stanica Knockholt u ruralnom dijelu grada, te da će biti teško naći svjedoke koji su u tom razdoblju bili na stanici. Ipak, mole se građane da kontaktiraju policiju ako imaju neke informacije.