Stipe Miočić postao je nakon rekordne pobjede protiv Marka Hunta jedan od najpopularnijih UFC-ovih boraca, te jedan od kandidata za napad na naslov prvaka. No, američki borac hrvatskih korijena nikad neće osvojiti UFC-ovu tešku kategoriju ako bi se morao boriti protiv Mirka Filipovića.

Miočić je, gostujući u posljednjoj emisiji šoua The MMA Hour Ariela Helwanija potvrdio da sa svojim menadžerima i ljudima iz UFC-a dogovara mogući napad na naslov UFC prvaka.

"Moj je menadžer imao neke manje razgovore, ali ništa posebno. Vidjet ćemo što će se događati. Upravo sam pobijedio petog na ljestvici i osjećam da zaslužujem priliku. Pokazao sam gdje mi je mjesto. Pokazao sam to i u borbi protiv Juniora dos Santosa iako sam izgubio. Dva sam puta bio u meču s pet rundi i želim borbu za naslov", prenosi Fight Site riječi Stipe Miočića.

Međutim, to se neće dogoditi ako će se morati boriti protiv Mirka Filipovića. Miočić se upravo s Cro Copom u Hrvatskoj pripremao za meč protiv Hunta, ali okršaj s Mirkom u UFC-u, za njega je nešto neprihvatljivo.

"Nikad se ne bih borio protiv Cro Copa pa čak da je u igri i meč za naslov prvaka", rezulutno je zaključio Stipe.