Polagano dolazi kraj godine i približavaju nam se božićni i novogodišnji blagdani, koji se u Etno selu „Remić“ dočekuju i  proslavljaju na poseban način. Već pomalo tradicionalno, Etno selo „Remić“  u svome restoranu organizira  doček nove godine. Tako će biti i ovaj put.

S obzirom na postojeća ograničenja zbog koronavirusa, ove godine, organizaciju moramo tome prilagoditi. Da bi naši cijenjeni  gosti imali komfor  i odličnu uslugu, broj mjesta u našem restoranu biti će ograničen.

Ove godine cijena dočeka Nove godine po osobi iznosi 70 KM. Uz piće dobrodošlice, naše goste, na stolu će dočekati hladno predjelo (meza) i uštipci, a nakon toga, juha, i glavno jelo – plata Etno selo, prilog salata. Nakon jela poslužit će se desert.

Također, u cijenu su uključeni:

Domaće vino crno i bijelo

Ožujsko i Karlovačko pivo

Domaća rakija

Sokovi litarski:

Coca cola

Fanta

Juice

Jabuka

Gusti sok

Mineralna voda

Espresso kava, nescaffe, macchiato.

Napomena: U cijenu nije uključena konzumacija određenih vrsta alkoholnih pića - viski, jeger i uvozna piva. Ova pića će se naplaćivati po važećem cjeniku Etno sela “Remić”, Također narudžba hrane (meza ili nešto drugo) nakon poslužene večere i deserta, naplaćivat će se po važećem cijeniku)

Rezervacije se mogu izvršiti isključivo u restoranu Etno sela “Remić”. Prilikom uplate rezervacije, gosti će dobiti ulaznicu koja je ujedno i listić za bogatu tombolu.

Goste će zabavljati Zdravko Čurić i band “Titanic”

Broj mjesta za rezervaciju je ograničen.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na telefon br: 036 783 204

Dobrodošli!

Etno selo Remić