Polagano dolazi kraj godine i približavaju nam se božićni i novogodišnji blagdani, koji se u Etno selu „Remić“ dočekuju i  proslavljaju na poseban način. Već pomalo tradicionalno, Etno selo „Remić“  u svome restoranu organizira  doček Nove godine. Tako će biti i ovaj put.

S obzirom na iskustva iz proteklih godina, ove godine, odlučili smo se na malo drukčiju organizaciju. Da bi naši cijenjeni  gosti imali komfor  i odličnu uslugu. Zbog ograničenog broj mjesta, već su započele rezervacije za doček Nove godine, kao i za smještaj  u našim vikendicama.

Ove godine, cijena dočeka Nove godine po osobi iznosi 65 KM. Uz piće dobrodošlice, naše goste, na stolu će dočekati hladno predjelo (meza), a nakon toga, juha, i glavno jelo – plata Etno selo, prilog salata. Nakon jela desert.

Također, u cijenu su uključeni: Domaće vino crno i bijelo, Ožujsko i Karlovačko pivo, domaća rakija. Sokovi litarski: Coca cola, Fanta, Juice, jabuka, gusti sok, mineralna voda, espresso kava, nescaffe, macchiato.

(Napomena: U cijenu nije uključena konzumacija određenih vrsta alkoholnih pića - viski, jeger i strana piva. Ova pića će se naplaćivati po važećem cjeniku Etno sela “Remić”. Također narudžba hrane (meza ili nešto drugo) nakon poslužene večere, naplaćivat će se po važećem cijeniku).

Rezervacije se mogu izvršiti isključivo u restoranu Etno sela “Remić”. Prilikom uplate rezervacije, gosti će dobiti ulaznicu koja je ujedno i listić za bogatu tombolu.

Goste će zabavljati Zdravko Čurić i band “Mjesečina” te gost večeri – Jozo Vučić
 

Broj mjesta za rezervaciju je ograničen.

Dobrodošli!

Etno selo Remić