Na temelju članka 45. Zakona o predškolskom odgoju („Narodne novine HNŽ“, broj 05/00), članka 37. Statuta JU Dječji vrtić „Ciciban“, broj: 32/16 i članka 4, Pravilnika o radu JU Dječji vrtić „Ciciban“ Prozor, broj: 92/19, 107/20, 304/20 i 59/22, a sukladno odluci broj: 247/22 od 11.10.2022. godine, Upravno vijeće JU Dječji vrtić „Ciciban“ Prozor raspisuje:
 
JAVNI NATJEČAJ
za popunu radnog mjesta
 
Kuhar/ica – jedan (1) izvršitelj, na neodređeno vrijeme
 
Pored općih uvjeta, propisanih zakona, kandidat treba ispunjavati i posebne uvjete propisane Zakonom o predškolskom odgoju, Pedagoškom standardu i normativu za predškolski odgoj i obrazovanje u HNŽ, Statutom  i drugim aktima ustanove, i to:

SSS ili KV kuharskog smjera

Uz prijavu na natječaj kandidati su dužni priložiti sljedeću dokumentaciju  (original ili ovjerene preslike ne starije od šest mjeseci od dana podnošenja prijave na natječaj):

1. Životopis
2. Diploma-dokaz o stručnoj spremi
3. Izvod iz Matične knjige rođenih
4. Uvjerenje o državljanstvu
5. Uvjerenje o prebivalištu
6. Uvjerenje o nekažnjavanju

Neblagovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati

S kandidatima koji budu ispunjavali uvjete natječaja bit će obavljen intervju o kojem će biti obaviješteni. Kandidati koji budu izabrani za obavljanje poslova po natječaju dužan je u roku od 15 dana dostaviti uvjerenje da se protiv kandidata n vodi kazneni postupak, liječničko uvjerenje i sanitarnu knjižicu.

Prijave s traženom dokumentacijom treba dostaviti u roku od osam (8) od dana objavljivanja ) preporučeno putem pošte na adresu:
 
JU Dječji vrtić „Ciciban“ Prozor
Splitska b.b.
88 440 Prozor,
s naznakom
„Prijava na natječaj – ne otvarati“

Natječaj je preuzet iz drugih izvora oglašavanja. Služba za zapošljavanje HNŽ/HNK ne odgovara za navode iz natječaja, izmjene i dopune za vrijeme trajanja natječaja, niti za greške nastale prilikom prenošenja teksta natječaja.

Natječaj je objavljen na oglasnoj ploči i  na www.szzhnz-k.ba Službe za zapošljavanje HNŽ-HNK.