Pogotke za Dinamo postigli su Dino Perić (69) i Bruno Petković (72, 77-11m).

Dinamo je ovom pobjedom natjecanje u skupini okončao na drugom mjestu s devet bodova, dok je Ballkani pao na dno sa četiri boda, koliko je sakupila i treća Astana.

Prvo mjesto koje izravno vodi u osminu finala je s maksimalnih 18 bodova osvojila Viktoria Plzen. Česi su u drugoj utakmici s 3-0 pobijedili Astanu.

Do vodstva je Dinamo stigao u 69. minuti, Mišić je izveo udarac iz kuta, a najviši u gostujućem petercu bio je Perić i glavom spustio loptu u mrežu.

Tri minute kasnije Dinamo je iz novog prekida stigao i do drugog gola, opet je Mišić izveo korner, lopta je stigla na desnu stranu do Kaneka koji je ubacio na glavu Perića, Kolici je uspio kratko odbiti, ali samo na nogu Petkoviću koji je s dva metra zatresao mrežu.

Kosovski prvak tada se potpuno raspao, u 75. minuti Kaneko je pobjegao gostujućoj obrani, da bi ga Dellova "pokosio" na samoj liniji kaznenog prostora pa je sudac De Burgos pokazao na bijelu točku, a siguran izvođač kaznenog udarca bio je Petković.

Najbolju priliku za smanjenje zaostatka Ballkani je imao u 80. minti kada je Berisha izbio pred Zagorca koji mu je odlično ušao u udarac i sačuvao mrežu.

Dinamo će tako na ždrijebu u ponedjeljak saznati ime sljedećeg suparnika u Konferencijskoj ligi, a bit će to jedan od sastava koji su završili na trećem mjestu u natjecanju po skupinama Europske lige, javlja HRT.