Prema informacijama Germanijaka, mladi hrvatski reprezentativac Gabriel Vidović, igrač Bayerna, blizu je dolaska u Maksimir.

Ova priča traje već od početka prijelaznog roka, no u prvi tren, navodno, ljudi iz Vidovićeve blizine nisu bili zagrijani za Dinamo, Bayern je, pak, bio skloniji njegovoj prodaji nego posudbi s otkupom, koju predlaže Dinamo.

Ipak, kako vrijeme prolazi, a Vidović još nije pronašao klub u Njemačkoj, izgledno je da bi idućih dana moglo doći do dogovora s hrvatskim prvakom.

Mnogi su primijetili kako je Vidović zadnjih dana zapratio Dinamo na Instagramu pa to tumače kao signal nogometaša da se raduje budućem klubu.

Portal Germanijak navodno saznaje s više strana da je Vidović vrlo ozbiljna opcija, štoviše, da je u ovom trenutku blizu Dinamu.

Htio ga je već i Igor Bišćan, ali tada se to nije ostvarilo, a očito ga želi i Sergej Jakirović, koji je poznat kao trener, koji daje šansu mladim, potentnim igračima, koji pod njegovom paskom u pravilu napreduju. Možda je i to dodatno privuklo Vidovića.

Naime, sličnim su putem, iz Njemačke, u Rijeku došli Franjo Ivanović i Marco Pašalić i odmah 'eksplodirali' pa se i on vjerojatno nada da bi po njihovom obrascu mogao uspjeti u Dinamu.

Vidović je igrač koji može pokriti više pozicija u ofenzivnom dijelu momčadi, od lijevog krila do ofenzivnog veznog ili polušpice, tako bi dolaskom u Maksimir pojačao konkurenciju na tim mjestima.