Devetogodišnji dječak koji je sinoć ubijen u Foči, niti njegova obitelj nisu bili meta B.T. saznaje N1 iz izvora bliskog istrazi. Slučajno su automobilom prolazili putem kojim je išao ovaj naoružani Fočak.

“On je išao sa puškom, oni su išli sa vozilom. Otac od nastradalog je vidio da je on sa puškom, odlučio je da ne stane, nastavio je voziti i onda je B.T. počeo pucati po autu. Nikakvog sukoba nije bilo”, kazao je izvor N1.

Meci bočno pogađaju auto, radi se o četiri metka, a kako navodi izvor, jedno zrno bilo je kobno za dječaka. Izvor kaže da ranijeg sukoba nije bilo, da se obitelj dječaka, nesretnim slučajem našla tu.

B.T. je tokom jučerašnjeg dana presretao i druge osobe, a izvor N1 kaže da kobni pucnji nisu bili jedini koje je jučer ispalio, ali nije bilo povrijeđenih.

Građani Foče kazali su kako im je žao i ubojice i djeteta te da su sistem i društvo zakazali s obzirom da je ubojica bio psihički bolesnik. Iz Okružnog javnog tužiteljstva u Trebinju kazali su kako postoje saznanja da je Borivoje Tešović ranije boravio na psihijatrijskoj klinici te kako nije prijavljivan za bilo kakva kaznena djela.