Pronalazak tijela bebe, dječaka rođenog prije sedam dana, u grmlju i kamenjaru na lokalitetu Kobilovača, uz magistralnu cestu Mostar – Čitluk, u selu Miljkovići, u srijedu je šokirao cijelu Bosnu i Hercegovinu.

Tijelo su, kako je to kasnije i potvrđeno iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije, pronašli pripadnici Policijske uprave Mostar koji su postupili po osnovi informacije iz Policijske uprave Grude.

Na licu mjesta obavljen je očevid te su izuzeti tragovi koji će biti poslani na vještačenje, a naređene su sve druge neophodne mjere i radnje kako bi bile rasvijetljene okolnosti ovog strašnog događaja.

Kako neslužbeno doznaje Dnevni avaz, jučer je uhićen M. Š. (56) iz Gruda, čija se supruga M. Š., 1. rujna porodila u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici (SKB) Mostar.

Zdravstvenu ustanovu je napustila 5. rujna u pratnji svog supruga, a iz kojeg razloga su tek rođenu bebu odlučili baciti u grmlje pored puta u srijedu bila je nepoznanica.

Neslužbeno se saznaje kako ovaj par ima troje djece. Također, prema neslužbenim informacijama, slučaj je policiji u Grudama prijavio otac majke koja je porodila nesretnu bebu.