Ako je suditi prema riječima dvojice nogometnih stručnjaka na čelu Manchester Uniteda i Real Madrida David de Gea i Sergio Ramos ne idu nikamo...

U subotu je na rasporedu prijateljska utakmica u sklopu međunarodnog Champions Cupa u kojoj se sastaju Manchester United i Barcelona. Menadžer 'crvenih vragova' Louis van Gaal najavio je da će na vratima njegove momčadi startati De Gea, španjolski vratar kojeg silno želi Real Madrid.

"Mislim da će David biti na raspolaganju za prvu utakmicu Premierlige (8.8.) protiv Tottenhama. Ono što je sigurno jest da će u subotu zaigrati protiv Barcelone", rekao je Van Gaal, a potom komentirao i ostale transfere u koje je United 'upleten'.

"Čitao sam mnogo o interesu za De Geu, kao i o našem interesu za Pedra i Sergija Ramosa. Sve što je rečeno i napisano nije istina", tvrdi Van Gaal.

S druge strane trener Reala Rafa Benitez komentirao je, nakon visoke 4:1 pobjede nad Manchester Cityjem, interes za De Geu, kao i situaciju s Ramosom.

"Što se De Gee tiče ja imam vratara za svaku nadolazeću utakmicu. Zadovoljan sam onime što imamo", kaže Benitez, a potom otkriva.

"Kada sam stigao bio sam dobro upućen u situaciju oko Ikera Casillasa (danas u Portu) i Sergija Ramosa. Od prvog sam dana rekao Ramosu da silno želim da ostane i uvjeren sam da će tako i biti".

Tresla se brda, rodio se miš...

gol.hr