Mostarski pjevač Dario Šunjić, već odavno je poznat publici, a sada je izdao novu pjesmu pod nazivom ”Mače moje”. ”Riječ je o ljubavnoj baladi koja govori o paru koji je upao u neku krizu i nekako su se malo udaljili, ali ipak još uvijek se vole i ne žele dići ruke od te ljubavi. Pjesma je posvećena svima onima koji još uvijek vjeruju u ljubav i od nje ne odustaju čak ni kada je teško”, rekao je o svojoj novoj pjesmi mostarski glazbenik Dario Šunjić.

Tekst i glazbu potpisujem sam pjevač, a aranžman je radio Josip Vukoja koji je i glazbeni producent. Pjesma je snimljena u studiju Joco Music House u Fojnici. Bubnjeve je svirao istaknuti hrvatski bubnjar i dugogodišnji član Oliverovog banda, Jan Ivelić. Klavir je svirao Adnan Musanović, gitare i bass Josip Vukoja, a back vokale je pjevala Ana Raspudić. Spot je snimljen u Parku prirode Blidinje na velikoj hladnoći, snijegu i ledenom vjetru tako da je bilo baš zahtjevno i naporno. ”Čak sam se zbog toga uspio razboljeti i dobiti tešku upalu sinusa, ali evo sad je bolje”, kaže kroz smijeh Dario.

Neki kadrovi su snimljeni i u predivnoj drvenoj vikendici ‘Čarobna koliba’ – Blidinje. Spot je radio MC Production, a režiju potpisuje talentirani Mario Beljo. ”Već radim na novim pjesmama i spremam idući projekt. Publika može da očekuje moj novi singl već početkom srpnja”, poručio je.