U Bosni i Hercegovini jutros je pretežno oblačno vrijeme. Kiša je registrirana u većem dijelu zemlje.

Jutros je najhladnije na Bjelašnici gdje je izmjeren minus jedan stupanj Celzijusa. U Drvaru i na Ivan Sedlu izmjereno je osam stupnjeva u Bihaću, Prijedoru i Sanskom Mostu devet, Banjoj Luci, na Sokocu i u Srebrenici deset, Bugojnu, Doboju, Livnu i Širokom Brijegu 11, Bijeljini, Gradačcu i Trebinju 12, Sarajevu 13, Neumu i Zenici 14, Mostaru 15 i Tuzli 16 stupnjeva.

"Danas u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme s kišom i jačim pljuskovima. Vjetar umjerene jačine, s jakim udarima južnog smjera. Poslije podne vjetar će oslabiti. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između deset i 17 stupnjeva", priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

U utorak, pretežno oblačno vrijeme s kišom i lokalnim pljuskovima. Na planinama se očekuje slab snijeg. Poslije podne u većem dijelu zemlje se očekuje slaba kiša, a tijekom noći uglavnom u Hercegovini. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka od dva do osam, na jugu do deset, a dnevna od osam do 12, na jugu do 14 stupnjeva.

U srijedu, pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Poslije podne i tijekom noći u Bosni slaba kiša ili lokalni pljuskovi. Na planinama slab snijeg. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura zraka od jedan do sedam, na jugu do deset, a dnevna od devet do 14, na jugu do 17 stupnjeva.

U četvrtak, umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima i prije podne, u centralnim, sjevernim i istočnim područjima sa slabom kišom. Jutarnja temperatura zraka od jedan do sedam, a dnevna od sedam do 12, na jugu do 15 stupnjeva.