U Franjevačkom međunarodnom studenskom centru u Sarajevu 26. studenog 2014. godine održan je humanitarni koncert Izvor radosti.
Organizatori ovog koncerta su sestre Služavke Maloga Isusa i HKD Napredak. Sudionici koncerta bili su: Pamela Ramljak, djeca i sestre iz SDDE, etno skupina Čuvarice, Mješovita vokalna skupina Lampoši i tamburaški orkestar Lira. Voditelj programa bio je fra Mario Knezović. Uz glazbeni dio programa bili su i postavljeni štandovi na kojima se moglo kupiti razni proizvodi. Bogati štand pripremili su PMI iz Prozora sa s. Ružicom i s. Olgom. Sva prikupljena sredstva namijenjena su za školovanje djece Stadlerova doma Egipat u Sarajevu.

Bilo je ovo jedno prekrasno druženje. Prepuna dvorana zračila je pozitivnom energijom, radošću i pjesmom. Zahvaljujemo se Služavkama Malog  Isusa što su nas pozvale da budemo dio manifestacije.  

Članice etno skupine Čuvarice po ne znam koji put su pokazale da imaju osjećaj za potrebne. Prijevoz za ovo putovanje osigurao je gos. Zdravko Beljo kojemu se ovim putem od srca zahvaljujemo.
 
Biljana Glibo