Engleski mediji objavili su vijest kako se pojavio klub koji želi u svoje redove dovesti portugalskog reprezentativca Cristiana Ronalada.

Riječ je o Chelseaju i transfer će se, kako sada stvari stoje, dogoditi za nešto više od dva mjeseca, s obzirom na to da se londonski klub ozbiljno zanima za Ronalda.

Chelsea se i ljetos spominjao kao moguća destinacija za čovjeka koji baš i ne proživljava najljepše trenutke u svojoj karijeri, a veliko prijateljstvo novog vlasnika Chelseaja, Todda Boehlyja i Jorgea Mendesa, agenta Portugalca, odigrat će ključnu ulogu u ovom transferu.

Ronaldova trenutna situacija na Old Traffrdu se od ljeta značajno pokvarila, s obzirom na to da ga je trener Erik ten Hag izbacio iz momčadi za utakmicu baš protiv Chelseaja nakon što je Portugalac protiv Tottenhama odbio da uđe u igru u pred kraj susreta, da bi nakon toga samovoljno napustio stadion prije kraja utakmice.

Zbog svega toga, u Unitedu se nadaju da će se Ronalda riješiti u siječnju, a sa druge strane, Chelsea se s novim vlasnikom čini kao klub koji može ispuniti sve njegove zahtjeve.

Podsjetimo, Cristiano Ronaldo je ove sezone za Manchester United, ako gledamo sva takmičenja, odigrao 13 utakmica, a na kojima je postigao samo dva pogotka dok je zabilježio jednu asistenciju.