Dugogodišnji branič nogometne reprezentacije Hrvatske, koji je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji sa Hrvatskom osvojio srebro i dosegao čak 103 nastupa za Hrvatsku, Vedran Ćorluka (32) u petak je objavio kako se oprašta od igranja za reprezentaciju.

Ova odluka je s obzirom na probleme s ozljedama koje popularni Čarli ima i visoke nogometne godine u koje je ušao, sasvim razumljiva.

Ćorluka je sve navijače obavijestio o svojoj odluci putem Instagrama.

Dragi navijači Hrvatske reprezentacije, nakon 12 godina i 103 nastupa u najdražem dresu došlo je vrijeme da se oprostim od Hrvatske reprezentacije. Hvala vam za sve ove godine bezuvjetne podrške i ljubavi, bez vas osjećaj igranja za Hrvatsku ne bi bio ni blizu poseban kao što je za mene bio u ama baš svakoj utakmici kroz svih ovih 12 godina, napisao je Ćorluka u vrlo emotivnoj poruci.

Spomenuo je kako je bilo je i dobrih i onih malo manje dobrih utakmica ali da svi trebaju znati svaka je bila sa srcem.

Hvala i svim mojim suigračima s kojima sam proveo sve ove nezaboravne godine, hvala vam sto ste mi bili obitelj, nekada mlađi brat a nekada stariji, hvala vam sto ste me naučili sto znaci zajedništvo i gdje nas ono može dovesti…do finala SP, zahvaljuje Ćorluka.

Rekao je kako će ubuduće biti najvatreniji navijač Hrvatske i da ne sumnja da će se opet zajedno veseliti kao ovog ljeta sa svojim kolegama i prijateljima.

Hvala svim trenerima Slavenu, Igoru, Niki, Anti i Zlatku na povjerenju koje ste mi ukazali kroz sve ove godine i što ste pomogli da ostvarim svoje snove igrajući za najdraži i najljepši dres. I za kraj, još jedno veliko hvala svima koje sam susreo na ovom putu no došlo je vrijeme da zatvorim ova vrata koja se sada otvaraju za nekog novog koji čeka da se i njegovi snovi ostvare. Od danas najglasniji navijač koji će u srcu zauvijek nositi tu peticu, voli vas Čarli, zaključio je u svojoj objavi.