Kako javlja New York Times, kandidati su se raštrkali širom SAD-a u zadnjim trenucima kampanje, od Pennysylvanije preko Sjeverne Karoline do Michigana.

U Philadelphiji se na skupu Hillary Clinton pojavilo više ljudi nego ikad za vrijeme 19-mjesečne kampanje, te uputila posljednje poruke: "Sutra se suočavamo s glavnim ispitom našeg vremena. Za što ćemo glasati - da ne budemo samo protiv? Svaka tema koja vas brine je na stolu i pod znakom pitanja."

"Sutra možete glasati za Ameriku punu nade, inkluzivnu i velikog srca", rekla je Clinton pred gomilom u Pittsburghu, kojeg je također posjetila na zadnji dan kampanje.
Clinton je svoj govor, pa i kampanju, zaključila s apelom da Amerika napokon dobije prvu predsjednicu. "Stvorimo povijest zajedno", poručila je Clinton.

Republikanski kandidat Donald Trump nije bio tako dobro raspoložen na svom skupu u New Hampshireu, te je pozvao duboko polariziranu zemlju da podrži njegov plan koji se temelji na promjenama za koje smatra da su prijeko potrebne Washingtonu i političkoj eliti.