Brzi mikrokrediti koji se daju u roku od 15 minuta samo s osobnom iskaznicom od sada će biti dostupni i u Federaciji BiH, izvještava Indikator.ba.

Mikrokreditno društvo Flex Credit Banja Luka, koje od prošle godine posluje u Republici Srpskoj, osnovalo je filijalu Sarajevo.

Filijala Sarajevo registrirana je na adresi Miševići 287 uopćini Hadžići, a njen rukovoditelj je Radmila Bijeljac, inače country manager društva.

Mikrokreditno društvo FlexCredit d.o.o. Banja Luka ima dozvolu za rad Agencije za banarstvo Republike srpske od veljače 2022. godine. Brzo šire poslovanje tako da već sada imaju registrirane 34 poslovne jedinice.

Društvo pruža brze potrošačke kredite, putem podnošenja zahtjeva online i preko svojih filijala. FlexCredit je dio međunarodne financijske grupacije, koja od 2013. godine okuplj tvrtke specijalizirane za kreditiranje potrošača u Istočnoj i Južnoj Europi. Tvrtka zapošljava preko 2.000 visokokvalificiranih zaposlenika i suradnika, koji rade u preko 130 filijala u pet europskih zemalja - Bugarskoj, Rumunjskoj, Makedoniji, Španjolskoj i Bosni i Hercegovini.

Osnivači društva FlexCredit d.o.o. Banja Luka su poduzeće MV Finance iz Bugarske sa 80 posto vlasništva i Goran Arsov koji ima udio od 20 posto.