Neimenovanom muškarcu iz brazilskog grada Londrina na nepoznat način u anus je dospjela južnoamerička dvodihalica, duguljasta riba nalik jegulji - i odlučila tamo zaglaviti.

Muškarac je primljen u Sveučilišnu bolnicu Londrina gdje su mu kirurzi uspješno izvadili 30 centimetara dugu ribu iz debelog crijeva, a da stvar bude gora cijela operacija je snimljena, a video objavljen na internetu.

Snimka je postala hit nakon što ju je objavio LiveLeak.com, a na njoj se može čuti medicinsko osoblje kako se smije i zgražava nad veličinom ribe dok ju kirurzi vade iz anusa te se vide mnogi kako u zraku drže mobitele i snimaju operaciju.

Neobično, ali ovo nije jedinstven slučaj. Muškarac iz Kine u travnju 2013. potražio je liječničku pomoć priznavši da je 20 centimetara dugu jegulju ugurao u anus nakon što je isto vidio u porniću.

Operacija uklanjanja jegulje iz stražnjice učinjena je i nad muškarcem s Novog Zelanda 2012. godine, a 2010. jedan Kinez je umro nakon što su mu prijatelji iz zabave ugurali jegulju u debelo crijevo.
 

jutarnji.hr