Iako ima skoro 35 godina, Zlatan Ibrahimović igra kao u najboljim danima. U srijedu je gotovo sam uništio Chelsea i po tko zna koji put u karijeri pokazao je zbog čega ga mnogi svrstavaju u uzak krug najboljih napadača u posljednjih nekoliko desetljeća.

Ibrahimoviću ugovor s PSG-om istječe ovo ljeto, a Šveđanin je više puta rekao kako ne želi ništa potpisivati sve dok ne završi Euro, na kojem se nada da će napraviti veliki rezultat sa svojom reprezentacijom.

Odugovlačenje s obnovom ugovora s pariškim bogatašima probudilo je maštu mnogih navijača koji bi Ibru voljeli vidjeti su svojim klubovima. Tako se posljednjih dana u engleskim medijima proširila priča kako Zlatan Ibrahimović na ljeto dolazi u West Ham.

Međutim, na jučerašnjoj pressici trener West Hama Slaven Bilić u samo dvije rečenice odbacio je tu mogućnost i tako je razočarao mnoge navijače West Hama, koji su maštali da će veliki Ibra zaigrati za Čekićare, prenosi Index hr.

''Selimo se na novi stadion, rezultati su nam ove sezone sjajni, no nažalost Ibra neće biti dio naše priče. Naravno da bih ga volio vidjeti ovdje, ali on je jednostavno igrač koji je izvan naše lige. Ne znam hoće li ostati u Parizu ili će otići. Ako ode, nemam pojma gdje bi to moglo biti, no ne vidim ga u West Hamu'', rekao je Bilić pa je dodao:

''Ako ode iz Pariza bit će besplatni igrač. Zamislite sreću kluba koji ga dobije na takav način. Neki kažu da je star, da ima već 34 godine. Istina, ali ima ih samo na papiru. I dalje je najbolji strijelac u Francuskoj i igra zrelo i odgovorno. Bio sam na Stamford Bridgeu u srijedu i vidio sam genijalca koji igra kao da mu je 21. 34 kažete, da, samo na papiru.''