Kod domaćina u srijedu neće biti ozlijeđenih Alvara Arbeloe, Samija Khedire i Jesea Rodrigueza. Hrvatski reprezentativac Luka Modrić dobio je poštedu u zadnjem ligaškom ogledu protiv Rayo Vallecana (5:0), no protiv Borussije se očekuje od prve minute u sastavu.

Ista smo ekipa kakva smo bili prije desetak dana, prije dva poraza. Veoma smo motivirani za nadolazeće oglede. Zaboravili smo što se dogodilo, usredotočeni smo na Borussiju i uvjeren sam kako ćemo protiv Nijemaca pokazati najbolje lice, rekao je Modrić.

Važno je ne primiti gol, a bilo bi odlično pobijediti s 2:0. No cilj je zabiti što više golova, a ne primiti pogodak. Borussia ima dosta ozlijeđenih igrača i mogli bismo zbog toga pomisliti da će nam biti lakše, ali istina je da nas čeka vrlo teška utakmica.

Naglasio je i kako dva poraza nisu umanjila timski duh: Trebamo vjerovati u sebe i pokušati doći do naslova u sva tri natjecanja.

Osvrnuo se i na Balea i Ronalda. Velšanina su nakon vezanih poraza mnogi optužili da je sebičan. No Modrić se ne slaže: Bale je zabio puno golova i jedan je od najboljih asistenata lige. Igra za momčad i ne mislim da je sebičan.

Ronaldo je u zadnjem ligaškom ogledu Reala bio izviždan: Navijači su mu puno puta pljeskali, a zvižduci su privremeni. Taj je odnos je sličan braku, ima dobrih i loših dana, ali bitno je da postoji ljubav, rekao je Luka.